postheadericon KLAUZULA informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO) informuję, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Adam Biernat prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą ARSPORT ADAM BIERNAT 

  2. Pani/Pana oraz dziecka. dane osobowe przetwarzane będą w szczególności w celu:

  1. realizacji umowy o świadczenie usługi nauki pływania, w tym w celu realizacji rozliczeń dokonywanych w formie przelewu na konto bankowelub wpłaty w kasie szkoły .

  2. kierowania do Pani/Pana treści informacyjnych tj. wiadomości w formie sms lub e-mail;

  3. w celu promocji działalności Firmy ARSPORT Adam Biernat na stronie internetowej, fanpage’u, poprzez fotografie, artykuły, filmiki.

  1. Pani/Pana dane będą przechowywane przez okres niezbędny dla realizacji celu dla jakiego zostały zebrane tj. do realizacji umowy o świadczenie usługi nauki pływania, zgodnie z przepisami prawa.

  2. Pani/Pana dane nie będą podlegały udostępnieniu, z wyjątkiem udostępniania podmiotom posiadającym upoważnienie ustawowe w tym zakresie.

  3. Pani/Pana dane nie będą przekazywane do państw trzecich lub organizacji międzynarodowych.

  4. Pani/Pana dane nie będą podlegały profilowaniu.

  5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz danych dziecka oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, co do danych osobowych, których podanie jest dobrowolne- prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej.

  6. W razie niezgodnego z prawem przetwarzania danych, ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, 00-193 Warszawa ul. Stawki 2, tel. 22 531 03 00.

  7. Podanie przez Panią/Pana danych jest dobrowolne, ale niezbędne do korzystania ze świadczenia usługi nauki pływania dziecka.

Pływanie – Kursy 2018

Jesteśmy członkami
Polskiego Stowarzyszenia
Pływania Niemowląt w roku 2018
www.pspn.org
----------------------------------------------------
KOLEJNE KURSY

wrzesień 2018

Zapisy Rozpoczęte
Niemowlaki od 3 miesiąca do 5 lat
--------------------------------------------------
WOLNE MIEJSCA CZEKAJĄ

Grudzień 2018
P W Ś C P S N
« Lis    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31